cand. (indsæt en forkortelse på din uddannelse her)

       

Fra nu af er jeg kendt som professoren i min familie – jeg tænker stadig det er hattens skyld. Jeg fik den i går da jeg forsvarede mit speciale og dermed afsluttede 6,5 års universitetsstudier. Jeg kan sågar pryde mig med titlen af cand. scient. i biomedicin og præsentere mig som Kristina, Master of Science – hvor sejt er det ikke lige?! Jeg har ikke helt forstået det endnu, men når jeg så kigger på de fine blomster og gaver og læser de fine kort og lykønskninger så er det nok rigtig nok og ikke bare en drøm. Og sådan afsluttedes et kapitel af mit liv og et nyt åbnedes. Nu er jeg ikke længere studerende, men færdiguddannet med en masse viden og værktøjer i rygsækken – og så skal jeg lige finde ud af at stå på mine nyuddannede ben (det kræver lige lidt tilvænning).

English recap: I defended my master’s thesis yesterday thereby finishing my education at the university as a master of science – therefore, from now on, I’m known as the professor in the family (I thinks it’s the effect the hat can have on people 🙂 ).

8 Comments on cand. (indsæt en forkortelse på din uddannelse her)

 1. Malene
  28. februar 2015 at 11:07 (7 år ago)

  Stort tillykke, godt gået.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak!

  [Reply]

  Svar
 2. Sheena Rasmussen
  28. februar 2015 at 13:10 (7 år ago)

  KÆMPE STORT TILLYKKE, du har fortjent det. Og sejt at I bruger hatte-traditionen på Fyn – thumbs up! Hvad skal der så ske nu? Går du direkte i gang med jobansøgningerne eller tænker du lige, at du vil tage en velfortjent slapper? Glæder mig til at se, hvad der nu skal ske a spændende sager. Nyd din frihed Kristina 😀

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Sheena! Jeg nyder allerede min genfundne frihed og fritid 🙂 Jeg kan heldigvis udskyde jobsøgningen lidt endnu, da jeg er så heldig at være blevet ansat som videnskabelig assistent indtil sommer, hvorefter jeg forhåbentlig kan starte på en ph.d.

  [Reply]

  Svar
 3. Libbie
  2. marts 2015 at 11:52 (7 år ago)

  Stort tillykke. Men hvad fik du!????????????????

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Libbie, jeg fik 12, så det kunne ikke være bedre 🙂

  [Reply]

  Svar
 4. Anne
  16. marts 2015 at 11:44 (7 år ago)

  Yay stort tillykke!!! Og så fin karakter altså 🙂 Så fortjener man da en professor hat!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Anne! Hvis ikke man skulle få så fin en hat den dag, så ville der jo aldrig komme en ny chance 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply