Champagnen, dén champagne

       

Ph.D. Tre for mig meget vigtige bogstaver! Og så denne flaske champagne. Den er også vigtig. Jeg købte den i sommers i Epernay da vi besøgte Moëts champagnehus. Den blev købt med det særlige formål, at den først måtte drikkes når al finansieringen var på plads – i fredags kunne jeg så lægge flasken på køl, for der lykkedes det! En uddannelse jeg rigtig gerne vil og derfor har brugt det sidste halvandet år på at samle midler til er nu min virkelighed. Den sidste krone er i hus og min drøm om at starte på phd uddannelsen er en realitet. Jeg har første dag som phd-studerende i starten af det nye år. Jeg kan ikke få armene ned! Hvilken god nyhed at gå på juleferie med? Og så skål i champagne.

English recap: My supervisor and I have finally managed to get financing for my Ph.D. project, why I will start as a Ph.D. student in the new year – I’m so excited! What a great way to start the Christmas Holiday?

4 Comments on Champagnen, dén champagne

 1. Simone
  22. december 2015 at 10:29 (5 år ago)

  KÆMPE stort tillykke med det Kristina 😀 Og glædelig jul til dig og dine <3

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Simone 🙂 Og i lige måde!

  [Reply]

  Svar
 2. Majbritt
  22. december 2015 at 20:47 (5 år ago)

  Stort tillykke søster 😀 Er meget glad på dine vegne! Kh din stolte søster :*

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Majbritt! 😀

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply