De populæreste indlæg i 2015

       

I er vilde med genbrug! De klart mest læste indlæg i det forgangne år har været indlæg med butikker i min Genbrugsguide. Men der har også været andet her på bloggen I har været vilde med.

Gæsteblogger

Der var dengang Johanne gæstebloggede og skrev om to af hendes yndlings genbrugsbutikker i København.

Færøske puder

Der var dengang jeg viste Jer mine puder af genbrugte Færøske striktrøjer.

Minidrivhus

Der var dengang jeg fik forårsfornemmelser og plantede forår i mit minidrivhus.

Bloggertype

Der var dengang jeg snakkede lidt om at være en bloggertype.

Café Fleuri

I var ikke kun vilde med genbrug, men også vilde med Odense. Både mit indlæg om en skøn café og generelt kategorien “Odense” var populære i år.

Klummeskribent Ugeavisen

I fulgte også godt med når jeg postede mine klummer fra Ugeavisen.

Færdiguddannet Biomedicin

Og sikke en opbakning og interesse I viste da jeg både afleverede mit speciale, blev fuldtidsansat i et virkeligt voksenjob og ikke mindst forsvarede det førnævnte speciale.

Champagnen

I var heller ikke af vejen for at lykønske mig og følge med i begivenhederne, da jeg endelig fik fuld financering til mit Ph.D. studie.

Blogilæum

Til sidst var I selvfølgelig også med til at fejre bloggens 5-års blogilæum i starten af året.

English recap: I’ve gathered the most popular posts from 2015 and to summarise, you guys like recycle, up cycling and second hand. You also love Odense and then you have been by my side celebrating all good things that have happened with my career throughout the year.

 

2 Comments on De populæreste indlæg i 2015

 1. mille
  30. december 2015 at 21:46 (6 år ago)

  Den med drivhuset havde jeg ikke set, hvor er det fint. For nyligt læste min veninde og jeg side op og side ned af din genbrugsguide fordi vi planede en tur til Odense. Vi ko dog ikke så langt, så vi har det til gode i det nye år. Jeg er vild med dit hverdags-blogger-sted her <3 Godt nytår til dig, klem Mille

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Dejligt, at I kan bruge min lille guide! 🙂 Og tak, jeg er også selv ret så vild med mit sted – og ikke mindst, glad for at læse med hos dig også. Ligeledes må du også have et skønt nytår.
  // Kristina

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply