Den svære gave

       

Sponsoreret Annonce

Et lækkert indre

 

Jeg elsker at give gaver – ligeså meget som jeg elsker at modtage dem, hygger jeg mig med at finde de helt rigtige gaver til modtagerne. Èn ting jeg dog altid har haft svært ved at ønske mig eller give i gave er undertøj – det skal altså bare sidde perfekt og være den helt rigtige ting eller kan det være noget så pinligt! Jeg havde engang en kæreste, der gav mig ikke bare et, men to sæt undertøj til jul. Vi havde kun været sammen i et par måneder, så det var virkelig grænseoverskridende, for ikke at sige pinligt, da jeg åbnede gaven fra ham blandt familien den 24. Inde i den smukt indpakkede gave lå en bh, et par trusser og et korset (!). Jeg glemmer det aldrig og jeg har siden dengang lagret det minde som et af de mest pinlige jeg har været ude for. Og så lige juleaften. Men hvor alting er, så var tanken jo virkelig sød og gaven var også fin, bare ikke min stil, hvilket fører mig tilbage til udfordringen at give undertøj i gave. Jeg har aldrig ønsket mig undertøj af to grunde; 1) undertøj skal føles rigtigt når man har det på, det skal sidde rigtigt og det skal føles naturligt. 2) jeg vil for alt i verden undgå en situation som ovenfor beskrevet – det var virkelig pinligt.

Hvis jeg skal bryde mig egen regel om aldrig at give undertøj i gave, så må det være hvis jeg giver en “fra mig, til mig” gave. En gave til sig selv med andre ord, for disse gaver synes jeg er ligeså vigtige som alle de andre. Viste undertøj er netop sådan én gave. Gaven er fra mig, til mig og jeg elsker den. Sættet er fint, lækkert og sidder godt, og så elsker jeg følelsen af at have noget undertøj på jeg føler mig godt tilpas i. Det bidrager til tanken om, at kvinder, der hviler i sig selv og selv synes de er lækre, synes mere afbalancerede i andres øjne – og det kan jeg godt lide. At købe undertøj til mig selv i december strider dog lidt imod logikken, da det højst sandsynligt er på udsalg om en måned, men så kan jeg være fint klædt på fra inderst til yderst både til jul og til nytår, og hvem siger man ikke gerne må køb et sæt mere på januarudsalget? Ovenviste sæt er i øvrigt fra Prima Donna og er købt hos Tryde Andrés hvis du også skulle få lyst til at forkæle dig selv med noget fint og lækkert.

English recap: I’ve bought myself this underwear and I love it. I like nice underwear as it makes me feel pretty and makes me rest in how I look and my self-esteem.

 

Leave a Reply