DIY: Et anderledes til- og fra kort

       

Til og fra kort brunkagehjerte Til og fra kort brunkagehjerte

Glædelig fjerde søndag i advent! Tænk, at december er gået så hurtigt, eller næsten gået – der er jo lige nogle dage endnu før året er gået. Jeg synes kun lige jeg har hængt pynt og adventskrans op. vi er netop kommet hjem fra en weekendtur til Lübeck, men inden søndagen er helt forbi ville jeg give jer et lille tip til nogle anderledes til- og fra kort. I år er jeg gået væk fra papir og har i stedet valgt et spiseligt alternativ. Brunkagehjerter med glasur. Egentlig er de mere en til-kort, for der var ikke plads til at skrive “Fra Kristina” på hjerterne. Hjerterne har jeg købt i Tiger, hvis du selv skulle have lyst til at gøre som mig. Glasuren er lavet af æggehvider, flormelis og en lille smule eddike. God søndag!

English recap: I’ve made som alternative “To you, From me” christmas cards for all the presents. They are made of ginger bread cookies shaped as hearts and the text is made with frosting.

4 Comments on DIY: Et anderledes til- og fra kort

 1. Rebekka
  21. december 2015 at 14:31 (6 år ago)

  Sikke en god idé!! 🙂
  Ville ønske jeg kunne gøre det samme, for det er vildt sødt, men jeg skal altid transportere mine gaver tværs gennem landet, og så tør jeg ikke satse på de holder….

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det kan jeg godt forstå ville være lidt risikabelt, for de er lidt skrøbelige 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Pernille
  21. december 2015 at 21:09 (6 år ago)

  Hvor er de bare fine! Og det ser rigtig godt ud på pakkerne med de fine bånd og grankvisten. Super god idé.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pernille, jeg synes også selv det er ret fint! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply