Drivhuset

       

Smukke blomster in spe Gaya Norsk skovkat DrivhusFroya Norsk skovkat Krukkehave

Maj. Den måned, hvor jeg for alvor får gang i drivhuset. I år er der skåret ned på grøntsagerne og i stedet skruet op for blomster og pryd. Anemonerne og studenternellikerne spirer allerede. Figentræet havde en lidt hård start, men skal nok komme efter det. Vinen har fuld fart på og bærer allerede tre klaser. Og det der med lune eftermiddage er rart – det synes kattene også.

Sidste år så der sådan her og sådan her ud i drivhuset. Der var på nuværende tidspunkt lidt mere gang i det hele, men mon ikke planterne og blomsterne nok skal komme efter det?

English recap: May, the month where everything really starts to grow – this year I have downsized the vegetable in the green house and upsized flowers in stead.

2 Comments on Drivhuset

 1. Sheena
  4. maj 2015 at 17:34 (6 år ago)

  Nej, hvor er det simpelthen så fint, at I har drivhus – og hvor er det hyggeligt med stole og bord indenfor. Så kan man rigtig sidde at lune sig på de tidlige forårsdage 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis – og det er virkelig skønt, at man kan starte udendørssæsonen lidt før alle andre og have den lidt længere når vi nærmer os vinter igen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply