“Du skal ønske dig en ting” sagde min mor

       

Speciale ønsker

1. Pentax SMC-FA 35mm f/2 AL objektiv // 2. Wegner Y stol i sæbebehandlet eg // 3. What if? af Randall Munroe // 4. Den grænseløse af Jussi Adler-Olsen // 5. Vaser fra Wauw – kan fåes i Dina Vejling i Odense // 6. How to read literature like a professor af Thomas C. Foster // 7. The man who mistook his wife for a hat af Oliver Sacks // 8. Mujjo iPhone 6 cover – kan købes her // 9. Henning Koppel armbåndsur fra Georg Jensen // 10. Vipp sæbedispenser // 11. Apple Magic Mouse // 12. IQ Hoptimist

Jeg skal forsvare mit speciale om lidt under to uger. Det er nu engang lidt underligt at få det på skrift, for pt. befinder jeg mig lidt i et ingenmandsland; jeg er fuldtidsansat, men studerende på én og samme tid. Med det forestående forsvar og dermed afslutningen på 6,5 års videregående universitetsstudie venter der i den grad noget at fejre og fejres er jeg sikker på at jeg bliver. I den anledning er jeg blevet bedt om at komme med nogle ønsker – for hvad giver man lige én der runder en vigtig milepæl i sit liv? Jeg snakkede straks om en tur til London eller andre gode oplevelser, men så kom min mor på banen og sagde noget klogt. Hun sagde jeg skulle ønske mig en ting, eller to for den sags skyld, for så kunne jeg have noget stående som ville minde mig om den dag, hvor jeg færdiggjorde mit studie og fik en fin titel. Jeg har lyttet til hende og har derfor fundet på nogle ting jeg vil blive glade for og som vil kunne minde mig om denne min festdag.

English recap: I will defend my master thesis in two weeks from now and in that occasion I’ve been asked to find some wishes – my mother told me that I should ask for things so that I in a few years from now can look at it and remember why I got it. Therefore, I’ve made this wish list of things for my defense.

2 Comments on “Du skal ønske dig en ting” sagde min mor

 1. Libbie
  16. februar 2015 at 08:23 (7 år ago)

  Så håber jeg at du får stolen 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Åh, ja! Det håber jeg også! 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply