En Kristina-klassiker

       

Cardigan strik Cardigan strik

Jeg har virkelig genfundet min kærlighed til strik. Det er hyggeligt og afstressende (og den bedste overspringshandling fra specialeskriveriet ikke mindst). Men jeg har gjort det igen – dummet mig. Gang på gang bliver jeg enig med mig selv om at strikkeprøver er overvurderet. Hvorfor teste om fastheden er som den skal være? Nok engang har jeg fået et rap over nallerne på den front for nu sidder jeg her igen med en strik der er lige det største. Og eneste mulighed er at pille den op og begynde forfra. Denne gang med 30 masker mindre. Så er jeg sikker på, at den bliver lige som jeg vil have den. Perfekt til en Kristina.

English recap: I love to knit, but I always think test knitting is overrated. Now I am here again, though, with a knit project that is to big because I did not think test knitting was necessary. So stupid and so typical for me. There is nothing else to do than to start all over again, hopefully resulting in a perfect knitted cardigan for a Kristina.

2 Comments on En Kristina-klassiker

 1. Anna
  12. januar 2015 at 22:09 (7 år ago)

  looks warm and fuzzy at least! Never took up knitting actually, although I got my grandmother to show me how to knit when I was young. Sewing is what I’m (somewhat) good at!
  Happy New Year and good luck with your thesis!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Thank you, Anna! Happy New Year to you and your husband too 😀

  My grandmother showed me how to knit too and somehow it just grew on me – I love it!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply