Fire ting jeg ville ønske jeg var bedre til

       

Grå strikbluserJeg synes altid jeg tænker lidt ekstra over tingene i dagene mellem jul og nytår, og selvom jeg bestemt ikke er for nytårsforsætter, så er der alligevel en række sager, jeg ville ønske jeg var bedre til. Ikke at denne liste skal være mine nytårsforsætter, mere nogle punkter jeg vil forsøge så godt jeg nu kan at være bedre til i det kommende år og mange år frem.

1. At give værtinde gaver. Jeg elsker selv at modtage dem – også selvom det bare er en lille hurtig ting, ikke noget fancy. Bare en hilsen fra gæsterne til værten med det henblik at sige tak for invitationen og gæstfriheden. Jeg er ikke god til det, men jeg ville ønske at jeg var, for det er da overskud ud over alle hylder sådan at troppe op med en lille gave.

2. Yoga. For mig vil den ypperligste luksus være at give sig til til et kvarters mig-tid morgen og/eller aften med afstressning og øvelser der aflaster kroppen. Sidste år købte jeg sågar en bog om begynderyoga, der har stået fint på hylden – nu ligger den på natbordet og jeg har endda allerede læst et par sider i den. Min begynd at dyrke yoga to-do liste har tre punkter indtil videre; 1) køb en yogamåtte, 2) gå til drop-in yoga når du kan og har lyst 3) dyrk yoga derhjemme. Og jeg håber virkelig, at jeg kommer i gang denne gang.

3. At tage imod et kompliment. Det er jeg altså ikke verdens bedste til. Jeg synes altid der opstår en eller anden akavet stemning når jeg får et kompliment – oftest begynder jeg lidt at grine og sige mange tak mellem et par vejrtrækninger, hvilket jo er helt fjollet når man bliver rost sådan uden videre. Det er et fokuspunkt for fremtiden og jeg håber inderligt at jeg når dertil hvor jeg kan se komplimentgiveren i øjnene og sige tak uden at smile fjoget samtidig.

4. At spise morgenmad, hver dag. Jeg er morgenmadsforskrækket! Virkelig, virkelig meget. Det der med et rundstykke med marmelade, et glas juice eller en skål havrefras, det har aldrig været min kop the. Jeg kan virkelig ikke lide det. Hvilket er grundet til at jeg er alt for god til at springe dagens første måltid over – og det er jo dumt. Min mave er ved at sprænges af sult hen af formiddagen og jeg har svært ved at koncentrere mig. Nu skal det være stop! På det sidste har jeg været overraskende god til at spise et par skiver rugbrød eller faktisk koge lidt havregrød og det er en tendens jeg gerne vil fortsætte med.

English recap: I’m not a big fan of new year’s resolutions. In stead I’ve made a list of four things I hope to improve the next year and the many years to come; 1) To give hostess gifts, 2) To do yoga, 3) To accept and embrace a compliment and 4) To eat breakfast.

Leave a Reply