Første søndag i advent

       

Trommer og stearinlys Kähler Stella Englespil trommer og fjernsynsspilledåse

Glædelig første søndag i advent! Jeg har brugt min dag i dag på at sove længe, haft en langsom morgen, fundet julepynten frem, pyntet op, haft gode venner på besøg, der tilmed havde aftensmad med, skrevet ønskeliste og hørt rolig musik. Perfekt søndag! Jeg har hverken adventskrans eller kalenderlys klar endnu. Det må blive i morgen. Jeg købte den fineste krans til ophæng i København i mandags, men jeg lod den blive hos min veninde, så jeg slap for at tage den med til Færøerne og tilbage igen. Derfor er jeg nu adventskransløs. Indtil fredag altså, for der kommer hun herover og tager kransen med og så er jeg for alvor klar når det bliver den anden søndag i advent. Og med det vil jeg nu læne mig tilbage i lænestolen, nyde stormens rasen udenfor vinduerne, høre julemusik, læse en bog og nyde aftenen.

English recap: I’ve had the perfect sunday with christmas decorating the house and having friends over bringing me dinner.

Leave a Reply