Fra mig, til mig – eller faktisk fra min kæreste, mine forældre og min mormor og morfar til mig

       

iPhone 6

Jeg er simpelthen kommet med på dubberne – jeg har købt mig en ny telefon! Og ikke hvilken som helst telefon; en helt ny én af slagsen. Det ligger ikke lige til mig det der med at købe den nyeste model. Men denne gang blev det sådan. Jeg har været så træt af min gamle smartphone som strejkede hver anden dag og havde lidt sin egen vilje. Nu skulle det være slut! Og efter at være blevet rigtig glad for min computer og min tablet, begge æbleprodukter, endte valget på en iphone. Og jeg er forelsket i den. Den er hurtig, lækker og nem at bruge, og så er kameraet altså godt, virkelig godt. Nu skal jeg bare lige lære den at kende.

Tak kæreste, forældre og mormor og morfar! Tak for gaven!

English recap: I’ve got money from my family in christmas gift so I could buy myself a new smartphone. Now its here and I love my new, fancy gadget.

4 Comments on Fra mig, til mig – eller faktisk fra min kæreste, mine forældre og min mormor og morfar til mig

 1. Malene
  6. januar 2015 at 19:33 (7 år ago)

  Lucky girl.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha, ja! Og hvis du selv overvejer at investere kan jeg kun anbefale dig at springe ud i det 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Simone
  7. januar 2015 at 09:21 (7 år ago)

  Læææææækkert 🙂 Er slet ikke misundelig 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Enig! Den ér lækker

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply