Hvorfor et ødelagt fjernsyn kan være en god ting

       

Jeg har altid elsket at se fjernsyn og film – da jeg var lille var det den bedste babysiter efter skole og min yndlings VHS var Pyrus’ Julekalender som min far havde optaget i december. I dag bruger jeg stadig fjernsynet som en måde at komme ned i gear efter en travlt dag på studie eller arbejde. Dog er det ikke længere Pyrus, der vises på skærmen. Men så ville skæbnen at vores fjernsyn gik i stykker og så var der ikke længere den mulighed mere. Og det viste sig faktisk at være ganske okay. I stedet for at sidde foran flimmerkassen, har jeg de sidste par eftermiddage fået læst i gode bøger og strikket på en bluse jeg gik i gang med for noget tid siden. Ting jeg normalt ikke fik gjort fordi fjernsynet tog min opmærksomhed. Jeg overvejer sågar i skrivende stund om fjernsynet skulle ofres til fordel for den biopejs vi så gerne vil have. Og når jeg trænger til mit ugentlige fix af Bonderøven, så er det godt, at det kan findes på nettet og ses lige når jeg har tid og lyst – det er nu smart.

Ser I meget fjernsyn, eller er I parate til at ofre familiealteret til fordel for noget andet?

English recap: Normally when I come home from a days work I would watch telly for quiet  some time to relax, but now that our tv is broken I found it much better to read my books, listen to music or read some books instead.

2 Comments on Hvorfor et ødelagt fjernsyn kan være en god ting

 1. Simone
  12. marts 2015 at 18:27 (6 år ago)

  For os er det lidt en blanding.
  Vores fjernsyn, er koblet sammen med vores computer (mac mini), og vi bruger egentlig computer delen mest, til DR programmer og netflix.
  Men vi har stadigvæk tv abonnementet.. Det er lidt dumt.. Jeg tror egentlig altid vi vil have et fjernsyn, da jeg ikke vil kunne se programmer på min computer 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var smart sådan at bruge fjernsynet som en storskærm 🙂 Nu er jeg på tredjedagen uden tv og det går faktisk ganske godt – jeg bruger netflix en lille smule, men ellers har jeg fået læst en masse istedet for at kigge på skærmen 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply