Inde i min lille ansøgningsboble

       

 

Så blev den sidste i en lang række af ansøgninger om stipendier sendt afsted – den sidste måneds tid har jeg befundet mig i min lille ansøgningboble, hvor den ene ansøgning afløste den næste som små perler på en snor. Det er slut, for nu om ikke andet, for efter påsken går det løs igen. Nu gælder det dog om at stoppe op og trække vejret, pakke kufferten og vende mig til tanken om nogle dage i Staterne – Boston, Massachussets. Fem dage på en international konference af kaliber, stor og voldsom som amerikanerne kan. Jeg rejser på fredag, derfor bruges de sidste par dage til den sidste planlægning. Jeg havde f.eks. glemt alt om valuta indtil Mads spurgte mig i går om ikke det var en god idé? Hah! Hvordan mon ikke det ender. Jeg har dog husket at udfylde en ESTA, hvilken man ikke kommer ind i landet uden. Jeg tror jeg har husket det hele – og tal så lige om et pulserende arbejdsliv jeg er landet i! Det er godt der var et stykke kage og et glas rabarbersaft i køleskabet da jeg kom hjem for lidt siden.

English recap: I’ve spend the last weeks writing application for scholarships for my upcoming Ph.D. project, why there has been so quiet on the blog. In a few days I’m going to the States on an international conference, so I will spend these next two days preparing for my first ever visit to USA. And They Said work was easy – Thank God for cake and lemonade in the fridge!

4 Comments on Inde i min lille ansøgningsboble

 1. Niken
  25. marts 2015 at 17:09 (7 år ago)

  sounds like you have a busy schedule. good luck on your project and conference. i hope you get the time to rest in between. have a great day!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Thank you! I hope I get the time to rest in between too – other wise it would be an unbelievable busy schedule 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Sheena
  25. marts 2015 at 18:14 (7 år ago)

  Novra Kristina, det skal nok blive spændende med konference in the States 😀 Jeg håber selv på at komme afsted til august og har, ligesom dig, har gang i ansøgningsræset. Der er desværre bare ikke så mange fonde, der støtte konferencedeltagelse (øøøøvvv!!). Jeg krydser fingre for, at du har bedre held med at få skrabet nogle moneter ind. OG GOD TURRR! Kh Sheena

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Sheena! Jeg var heldig at institutet gav min rejse til Boston 🙂 Men at skaffe stipendier til tre års løn er en noget større udfordring, puh!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply