Jeg, en nyuddannet voksen

       

Det skulle tage præcis en uge før jeg var ovenpå igen – nyuddannet og ny i job, godt nok det samme sted og de samme opgaver som under mit speciale, men stadig nyt. Anderledes. Og jeg skal lige vænne mig til navneskilt ved kontoret, arbejdstelefon og min nye titel. Det hele er en smule overvældende – jeg fik så mange lykønskninger og fine gaver og jeg er bare helt igennem glad og lettet! Det er en fantastisk forløsning sådan at aflevere sit speciale og afslutte mange års arbejde, så den sidste uge har jeg været mundlam – der har åbenbart skulle lidt ro til for at komme tilbage til planeten jorden efter at have svævet rundt på min lille sky af lykke. Jeg er så glad og stolt af mig selv!

English recap: This whole defending your thesis thing took me by surprise and all of the sudden one week pasted. I probably needed the peace and quiet and getting used to my new title and identity not being a student anymore. But I’m so proud of my self!

8 Comments on Jeg, en nyuddannet voksen

 1. et delerum
  7. marts 2015 at 21:32 (6 år ago)

  Du har da bestemt lov at være stolt og tilfreds. Tillykke med det 🙂
  /tina

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Tina!

  [Reply]

  Svar
 2. Katrine
  8. marts 2015 at 17:42 (6 år ago)

  Stort tillykke! 🙂 Hvor er det bare dejligt for dig!! 😀 Du har al mulig grund til at være stolt af dig selv.

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak! Og jeg er stolt – der er ingen jantelov, der kan tage det fra mig 🙂

  [Reply]

  Svar
 3. Helene
  8. marts 2015 at 20:30 (6 år ago)

  Stort tillykke fra mig også 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply