Jul, nu er jeg klar til dig

       

Kan I huske, at jeg skrev, at jeg ikke helt var klar til julen og i det hele taget synes december kom lidt for stærkt? Min november måned forsvandt som sagt mellem fingrene på mig og nu sidder jeg så her i starten af det nye år, med nyindkøbt julepynt (der var jo udsalg) og er kommet lidt i julestemning. Det er jo helt forkert! Godt nok har vi de sidste par dage tændt adventskransen med lys som aldrig blev brændt helt ned – det samme gælder kalenderlyset. Vi har også nydt godt af småkageresterne og min mors klejner, men det der nok i virkeligheden er skyld i min pludselig opståede julestemning er, at vi har haft tid til hinanden. Tid til at slappe af og lave lige hvad vi havde lyst til. Og selvom det er fristende at lade sig omfavne fuldstændig af julestemningen nok engang, så tror jeg at jeg lader juletræet blive udenfor og julepynten på loftet – jeg har jo trods alt lige båret det derop.

English recap: I was surprised when December suddenly arrived, so here I am in the new year of 2015 with the biggest christmas spirit. The sad thing is though, that it is one month to late.

Leave a Reply