Kender du Speculoos?

       


 Kender du Speculoos? Ikke det? Så lad mig introducere dig til dit nye yndlings smørepålæg. Det er en blanding mellem Bastogne kiks og brunkager, og det smager virkelig godt! Jeg fik det introduceret af min veninde da jeg besøgte hende i Paris. Det fungerer virkelig fint sammen med både vafler og pandekager, hvorvidt det også er godt på franskbrød eller rugbrød ved jeg endnu ikke, men jeg kan ikke forestille mig at det er dårligt. Om man kan købe Speculoos herhjemme ved jeg faktisk ikke – i den forstand er det her et virkelig irriterende indlæg, for hvis du har fået lyst til at prøve mit nye yndlingsprodukt, må du desværre til Belgien eller Frankrig efter det.

Og når det så er sagt, så sidder jeg i skrivende stund og nyder nogle minipandekager med Speculoos på. Jeg synes nemlig jeg har været det mest uheldige menneske i dag. Da jeg cyklede hjem fra arbejde blev jeg stukket af en bi i panden. Hvis man havde været en flue på væggen eller én af de mange andre cyklister på cykelstien ville man have set mig stoppe utrolig hurtig og brat op til irritation for de bagvedkørende og vifte med mine hænder foran mit ansigt. Når det var ovre ville man efterfølgende se mig bede en forbipasserende kvinde om at hjælpe mig med at tage hvepse brodden ud. Tak for hjælpen i øvrigt – du var min helt i skysovs! Og så cyklede jeg hjem med ondt i panden og en følelse af at mit hoved var dobbelt så stort som det plejede at være. Det gjorde godt nok ondt! Og tal så lige om at få en nemt og blid opstart efter ferien, hah!

English recap: I’ve discovered my new favourite spreading – Speculoos. It’s a mixup of Bastogne biscuit and christmas cookies and I love it!

Follow me on Bloglovin’

4 Comments on Kender du Speculoos?

 1. Rebekka
  4. august 2015 at 22:34 (6 år ago)

  uh! Det må smage som en smørbar udgave af de der “speculatius” kager, man kan købe i kæmpepakker i Lidl op til jul. Mmm!! Øv med bi-stik! Og så lige i panden… Du har fortjent de pandekager! 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Ja, det synes jeg bestemt også at jeg har! Er propmæt af pandekager nu – spiste hvis lige lidt for mange 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Simone
  4. august 2015 at 22:38 (6 år ago)

  Jeg kender det godt, har smagt det en gang, hos min veninde, hvis kæreste havde købt det ved en fejl. MUMS det smager godt. Noget man meget nemt kunne blive afhængig af 😉

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Nemlig – jeg er vist allerede afhængig 🙂 Det er virkelig godt!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply