Når et stort stykke kage er den eneste løsning

       

Fødselsdagslagkage med jordbær Når kage løser alting

Det her skal handle om at kæmpe for noget, man virkelig gerne vil, med som ikke er nemt. Det skal handle om fremtidsplaner og karriere, og om at bevare troen. I skrivende stund kunne jeg ikke være mere ligeglad med fremtidsplaner og karriere – jeg er bare godt og grundig muggen. Misfornøjet og tøsesur. Øv! I går fik jeg endnu et afslag på en phd ansøgning, der gerne skulle skaffe mig penge til løn, så jeg kan starte mit projekt. Men ak, heller ikke denne ansøgning gav positive resultater. Det er en del af spillet – det ved jeg godt – og lige pludselig er der nogle som siger ja og så vil det være den bedste følelse. I går var jeg lidt en sortseer. Det første jeg gjorde da jeg kom hjem var også at spise et kæmpe stykke fødselsdagskage i håbet om at komme i bedre humør – det virkede ikke, som trøstespisning aldrig gør, men kagen smagte fantastisk. Marengsbunde, hvid chokolade og jordbær, mums! I dag er en ny dag, jeg har sovet godt, raset ud og er klar til at kæmpe videre for mit projekt og min karriere, ligemeget hvor skræmmende det så kan være.

Men nok surmuleri – den kage fortjener bedre, den var trods alt virkelig god. Det er nærmest blevet en tradition, ikke at jeg trøstespiser et kæmpe stykke, men at naboen altid byder et stykke. Han får altid den samme kage til sin fødselsdag – og vi får altid lov at smage. Jeg synes det er en fin fordeling og en god tradition, for det må det vel være når det har stået på i fem år i træk. Og med disse glade ord til sidst, god weekend! Vi skal hygge os, slappe af og nyde en weekend sammen, bare os to. Måske høre lidt musik – der er Tinderbox festival i Odense og selvom jeg ikke har købt billet og derfor ikke skal med, er jeg sikker på man sagtens kan høre hvad der foregår på scenerne lidt på afstand.

English recap: I’m trying the hardest I know to keep a positive mind event though I’m finding it hard getting finance for my phd project. But I’ll keep fighting and hoping for the best!

Follow me on Bloglovin’

4 Comments on Når et stort stykke kage er den eneste løsning

 1. Søs / Frk NV
  26. juni 2015 at 10:14 (6 år ago)

  ØV, afslag er det værste – uanset hvilken ansøgning det er (job, phd, uddannelse, legat, osv.). Det føles aldrig godt 🙁

  Man ja, nyd weekenden. At holde fri og nyde livet lidt kan (forhåbentlig) trække humøret lidt i den anden retning 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det er også min plan, Søs – efter weekenden er alt med garanti godt igen 🙂
  God weekend!

  [Reply]

  Svar
 2. Sheena Rasmussen
  28. juni 2015 at 07:45 (6 år ago)

  Øv fandens, det var ikke lige dét, man ville høre. Bliv ved med at kæmpe Kristina – den PhD kontrakt skal nok komme i hus! Er du egentlig ansat som forskningsassistent på nuværende tidspunkt eller hvordan var det nu lige?

  Nyd weekenden, i næste uge er det sommer 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Ja, det er noget møg! Men jeg kæmper videre – jeg tror virkelig på, at det nok skal lykkedes, spørgsmålet er bare hvor lang tid der skal gå 🙂 Pt. er jeg ansat som videnskabelig assistent, men det er jo en tidsbegrænset stilling, så det varer ikke ved.

  Vh Kristina

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply