Om at planlægge sin sommerferie i sidste øjeblik

       

 
Det her indlæg kunne også have heddet noget i stil med: Om ikke at have fået nok af byernes by, Paris og derfor gense den allerede. Eller: Om at få muligheden for et lift til Frankrig og gribe den. Under alle omstændigheder var det sådan det gik til, at jeg 6 uger efter at have sat mine ben i Paris for første gang skal dertil igen.

Vi har været sløve med planlægningen af sommerferien i år. Normalt er vi begge i gang med inspiration og snak om, hvor rejsen skal gå hen i det tidlige forår, men i år blev det ikke sådan. Fokus var på så meget andet og da vi nåede starten af juli vidste vi stadig ikke, hvor turen gik hen. Jeg havde stille og roligt affundet mig med, at vi “bare” skulle være herhjemme, slappe af, nyde vejret i gårdhaven, måske låne mine forældres byhus og sejle lidt rundt med dem på deres sommersejlads. Men (der er altid et men i disse fortællinger) sådan blev det ikke, for da jeg lidt henkastet blev spurgt om ikke vi ville køre med til Paris og hente veninde hjem fra studieophold sagde jeg ja. Spørgeren havde måske regnet med et “nej, desværre, vi skal et eller andet andet sted hen”, men det var jo ikke tilfældet og da muligheden kom for en ferie med gode venner i Frankrig slog jeg til. Vi tager af sted i morgen tidlig. Rammer Paris i løbet af aften og er klar til opdagelse og hygge i byernes by i nogle dage før vi tager nord på til Normandiet, bader lidt i bølgen blå, slår et smut forbi Champagne og så hjem. Lidt over en uge i selskab med de bedste. Og jeg glæder mig! Fik jeg sagt, at jeg skal til Paris igen? Og at det denne gang er med min kæreste og nogle gode venner? Og, at vi også skal til Normandiet? Og som altid tager jeg imod tips, tricks og idéer til gode oplevelser.

God sommer!

English recap: If you had asked me where we planned this years summer holiday a week ago, I would have said that we would stay at home, that we had not planned anything and that we would figure something out as we went by. But faith has it that we in stead are going to Paris and the Northern part of France with good friends! We are leaving tomorrow morning and I can’t wait!

Follow me on Bloglovin’

2 Comments on Om at planlægge sin sommerferie i sidste øjeblik

 1. Søs / Frk NV
  18. juli 2015 at 10:16 (6 år ago)

  Ej hvor fedt med en spontan roadtrip til Paris 😀 Rigtig god tur!

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Søs! Det var også en super tur vi fik!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply