Weekenden, der var god ved mig

       

God søndag søde læsere! Jeg har simpelthen haft en super weekend. Når Mads er på forretningsrejse er det mest weekenderne jeg er bange for, for der hersker intet fastlagt program og jeg er derfor bange for at kedsomheden og afsavnet skal tage over. Men sådan blev denne weekend på ingen måde!

Den startede fredag aften med besøg af en studieveninde, god mad og en flaske vin til deling. Det var bare virkelig hyggeligt og vi fik lige vendt lidt af de mere personlige ting, vi hurtigt snakker udenom når vi mødes til hverdag på universitetet.

Lørdag startede tidligt med en tid ved min frisør fra morgenstunden, hvilket endte med at jeg gik rundt i Odense bymidte i godt en time efter min klipning og før butikkerne åbnede og det var virkelig hyggeligt! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal have mig en gåtur i bymidten mens byen stadig vågner – der var en ro og yndighed jeg ikke ser til daglig. Og så skinnede solen så flot! Lørdag eftermiddag tog jeg til Lyngby for at besøge nogle gode venner jeg ser alt for lidt til, og på trods af, at jeg først lå i min sovepose lidt i tre om natten, vågnede jeg frisk og udhvilet kl syv i morges. Og så hentede vi selvfølgelig morgenbrød og hyggede ved morgenbordet før turen gik tilbage til Fyn. Nu er der kartoffellasagne i ovnen og mens den bliver færdig vil jeg læse lidt i min krimi og strikke lidt på en trøje, der vidst snart kan kategoriseres som et evighedsprojekt som mange før det.

English recap: I’ve had the best weekend with good friends and a lot of love and happiness.

4 Comments on Weekenden, der var god ved mig

 1. Malene
  15. marts 2015 at 20:35 (7 år ago)

  Lyder som en weekend der sagtens tåler en gentagelse 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Bestemt! Det ville ikke gøre mig det mindste, hvis det kunne ske 🙂

  [Reply]

  Svar
 2. Katrine
  17. marts 2015 at 18:18 (7 år ago)

  Det lyder som ren hygge 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Det var det også!

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply