12 uger tilbage

       


Det er klichéen over dem alle, men jeg synes nu altså tiden er gået stærkt alligevel. Jeg synes ikke det er så lang tid siden at en lille tissepind vendte op og ned på vores fremtid tilbage i januar måned – og nu er der “kun” 1/3 tilbage før vi sidder med arvingen i vores arme! Dét er en vild tanke! Og der er om noget sket noget med størrelsen på den mave – stille og roligt er den blevet større og større, og billededokumentationen sker fortsat uge for uge. Til sidst bliver det en lille fin rejse fra “er hun gravid, eller bare småtyk” til “hun må være gået langt over tid eller venter tvillinger”. Sidstnævnte mavestørrelse håber jeg ikke kommer til at vare længe, for så tror jeg det hele bliver lidt tungt.

English recap: I can’t believe there’s only 1/3 left of this pregnancy. It is the biggest cliché ever but I feel time has gone by so fast!

2 Comments on 12 uger tilbage

 1. Majbritt
  29. juli 2016 at 20:24 (5 år ago)

  Hej søs,

  Hvor er det en fin udvikling! Det har været sjovt at holde øje med det på sidelinjen og se et samlet resultat over mange uger. Glæder mig til jeres arving kommer og jeg skal være moster!!! 😀

  Kh. din søster

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis! Vi glæder os også til at se, hvem som gemmer sig derinde 😉

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply