Enhver bloggers need-to-have bog

       

Fuck en lækker røv af Susanne StaunDet er ikke ofte det sker her på siden, sådan en boganmeldelse, men den her bog er altså noget for sig og oveni købet en brugbar læring til den almindelige danske blogger. Fuck, en lækker røv af Susanne Staun er et mesterværk for sprogspassere og almindelige skabsskribenter. Jeg fandt den i hvert fald brugbar, for selvom jeg anser mig selv som en ret så ferm skribent og blogger, så må jeg nu indse, at jeg har begået nogle fatale sprogfejl. På en morsom måde, får Susanne forklaret, hvordan man gør og ikke gør når det kommer til dansk skriftsprog og jeg har taget det hele til mig. Derfor, hvis du som jeg hader stavefejl og dumme sætninger, der med regelrytterbrillerne på ikke giver den fjerneste mening, så vil netop denne bog også underholde dig – og forhåbentlig lære dig en ting eller to om det danske skriftsprog.

English recap: I have read, and loved, a danish book about correct writing, correct grammar and correct sentences when it comes to the danish language.

2 Comments on Enhver bloggers need-to-have bog

 1. Girl Interrupted
  18. april 2016 at 20:26 (5 år ago)

  Damn, for at bruge et godt dansk udtryk, jeg har lige bestilt én jeg-kan-ikke-leve-uden bog for derefter at læse din anmeldelse af endnu én jeg-kan-ikke-leve-uden. Nu er der ikke andet for end at jeg må net-shoppe igen:).

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha! Jeg er da ked af, at jeg er skyld i endnu en nethandel, men jeg håber du bliver ligeså glad for den som jeg er 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply