Hverdagsramt

       


Det har aldrig været min yndlingsting at vende tilbage til hverdagen efter en ferie. Forstå mig ret, jeg elsker at komme tilbage, at starte et nyt år (det har jo i lang tid drejet sig om et nyt skoleår her efter sommerferien) og lære en masse nyt, og sådan er det stadig, men den der grusomme mandag efter ferien er hård. Når det så er sagt, så synes jeg alligevel min mandag har været fantastisk. Hård, men god.

Den startede med gensyn med kollegaer, besvarelse af utrolig mange mails og organisering af arbejdet der venter de næste par uger før jeg går på barsel (!). Og så sluttede jeg dagen af med kaffe og kage sammen med de gamle studietøser. Én af os fra femkløveren skal halvandet år til USA med hendes phD studie og vi andre skulle lige nå at sige ordentligt farvel og på gensyn. Vi hyggede så meget og så længe, at jeg først var hjemme ved aftensmadstid, men det var den perfekte måde at genoptage arbejdet på og post ferie blues har der ikke været meget af. Og så er vi jo begyndt på en ny måned i dag, så en mere frisk start kan det da ikke være.

English recap: I’ve been back at work today and because the first workingday after your holiday is extra hard to manage, I met with good friends for cake and coffee in the afternoon.

Leave a Reply