Kender du Emils Chokolade?

       


Når noget bliver gentaget mere end to gange, er der vel tale om en tradition? Sådan føles det i hvert fald lidt når der er tale om Emils Chokolade på hovedgaden i Sorø. Når vi besøger mine svigerforældre, går turen ofte forbi denne lille hyggelige butik efter is (eller varm kakao om vinteren). Deres solskinsis er en genial kombination af to valgfri kugler is, softice, guf og flødebolle. Og så fåes den i både bæger eller vaffel. Tippet er hermed givet videre – hvis du befinder dig på disse kanter så tag et smut forbi!

Vi var forbi i weekenden og det var en perfekt måde at skyde ferien igang på. Ydermere indeholdt weekenden en tur på toppen af Storebæltsbroen med den bedste udsigt over Fyn og Sjælland. Men det kræver et indlæg for sig selv.

English recap: We always visit Emils Chocolate shop for icecreams or hot chocolate when we visit my parents in law in Sorø.

2 Comments on Kender du Emils Chokolade?

 1. Jeanette H
  12. juli 2016 at 11:38 (5 år ago)

  JAAAA!! For pokker da også! Jeg er jo selv fra den lille by, så selvfølgelig er Emils en kær ‘ven’! Jeg elsker især deres chailatte. Jeg har forsøgt, men er ikke lykkes i at finde en ligeså god udgave i Odense. Og deres varme blandet chokolader. OMG! Jeg får fråde om munden ved tanken! Og er kun en smule misundelig lige nu…

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Haha, Jeanette! Hvor er det skønt at høre, at jeg ikke er den eneste med en kærlighed for den lille butik 🙂
  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply