Min boble

       


Pludselig blev det efterår. Mens jeg sad inde i min lille barselsboble og nød tosomheden med Septemberbarnet og tresomheden med hende og hendes far, skiftede vejret fra sensommersol til efterårblæst. Ganske vidst en måneds tid senere end kalenderen sagde, men om ikke andet er det her nu. Bladene skifter farve, får de smukke gyldne farver, falder af træerne og bliver blæst rundt i gader af vinden fra nord og vest.

Jeg har så småt fundet striktrøjerne frem. Hue og handsker skal lige graves frem fra gemmerne og bomuldstørklædet skiftes ud med det i uld. Sandalerne er også sendt på vinterhi og i stedet er strømper og lukkede sko fundet frem. Efterårs- og vinterjakkerne skal ned fra loftet. De elektriske bloklys er også støvet af og på to-do listen står “indkøb af kaffe” øverst, så de mørke aftner kan nydes. Jeg har også fået strikkelysten igen – denne sæson bliver det nok mest strik til Septemberbarnet, men det bliver hyggeligt. Jeg har endda købt garn hjem til de første projekter. Efterår, jeg er glad for, at du er her og om lidt er jeg klar til dig!

English recap: Autumn, I’m so ready for you!

2 Comments on Min boble

 1. Nina - www.vangelyst.dk
  6. oktober 2016 at 22:37 (5 år ago)

  Efterår er en dejlig årstid – og du har ekstra god tid til at nyde det i år sammen med Septemberbarnet 🙂 Jeg har dog ikke gemt skandalerne væk endnu – nægter altid at stille dem væk, men kan godt mærke at jeg nok snart må overgive mig…
  Knus Nina

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Lige præcis, Nina – og jeg glæder mig til vore gåture i regn og blæst og frosne morgentimer pakket godt ind i uld. Og det der med sandalerne – du kan jo altid køre sokker og sandal moden..

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply