Min redebygning #1

       

Før jeg blev gravid havde jeg svoret, at jeg ikke blev én af dem som ville gå amok i redebygningens kunst dagen efter graviditetstesten viste to streger. Her tog jeg delvist fejl. For selvom jeg selv synes jeg har været ganske afslappet omkring erhvervelse af udstyr til arvingen, så har det i perioder taget overhånd.

Mit redebyggerinstinkt satte ret hurtig ind. Og jeg kunne ikke gøre for det. Jeg blev bare nødt til at gøre den der voksende mave lidt mere virkelig ved at have en begyndende bunke med ting og sager. Tøj blev min redning og jagten på de fine genbrugsfund var sat ind. Siden fulgte min mor og svigermor trop og nu har vi sammen samlet en hæderlig garderobe. Foruden legetøj, tæpper og andre babydimser. 

English recap: I started nesting almost immediately after confirming the pregnancy and especially buying clothes in little sizes helped me realizing what was happening. 

2 Comments on Min redebygning #1

 1. Rebekka
  30. august 2016 at 13:46 (5 år ago)

  Det ligner nogle fine sager, du har fået købt 🙂

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Rebekka, det synes jeg bestemt også, at de er 🙂

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply