Min sommer biografliste

       

Jeg har det sidste år været medlem af Biografklub Danmark og det har fået mig op af stolen og ind i de bløde, røde sæder oftere end jeg ellers ville, og ikke mindst til film som jeg ikke selv ville have valgt. Og så var det virkelig en hyggelig måde at se sine kollegaer uden for arbejdet på.

Alt dette fører mig til, at jeg savner den der biograftur – derfor har jeg lige kigget sommerens film igennem og har fundet i hvert fald 3 som jeg bare må se.

Kæledyrenes hemmelige liv

Kæledyrenes hemmelige liv

For det første er det en animationsfilm og så er jeg som oftes altid begejstret. For det andet er den lavet af folkene bag Grusomme Mig, som jeg stadig synes er en super underholdende film. Jeg har kun høje forventninger til denne latterbombe.

Den store venlige kæmpe

Den store venlige kæmpe

Når endnu én af Roald Dahls historier bliver filmatiseret kan jeg ikke andet end have høje forventninger. Charlie og Chokoladefabrikken er en klassiker i mit filmrepertoire og jeg har derfor igen høje forventninger til denne biografaktuelle sommerfilm.

Monsieur Chocolat

Monsieur Chocolat

Jeg kan ikke komme i tanke om at have set en bedre film en De Urørlige så når Omar Sy igen er på rollelisten i en film der i mine øjne har samme potentiale, så er den selvfølgelig på min liste over sommerfilm jeg skal se. Og jeg glæder mig!

Har I andre film I kan anbefale mig eller som I mener jeg har overset?

English recap: I’ve made a list of summer movies that I need to go and see in the cinema because I think they all have something special about them or a potential to make me laugh.

2 Comments on Min sommer biografliste

 1. A+K/VenterPaaVinBlog
  4. august 2016 at 09:55 (5 år ago)

  De to første skal og må jeg også se 😀

  – A

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Jeg forestiller mig de er sådan to gode feel good film 🙂 Jeg glæder mig til at se, hvad jeg synes om dem og om de lever op til mine måske lidt høje forventninger 🙂

  Vh

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply