Hvis vi mødtes over en cafe latte #4

       

Jeg synes det er på tide vi får os en venindesludder igen. Det er faktisk ganske længe siden sidst – for mit vedkommende er der virkelig gået barsel i den, men nu har jeg altså lige 5min til at snakke med jer.

Hvis vi mødtes over en cafe latte, ville jeg fortælle, at jeg virkelige, virkelig, virkelig har nydt min barsel – og jeg gør det fortsat, men at jeg samtidig godt kan mærke, at jeg snart trænger til at lave noget andet også. Jeg er sådan lidt “in between” barsel og arbejde. Jeg vil hverken det ene eller det andet. Men der er ingen tvivl om, at den her barsel har været god for mig. Jeg trængte til en pause fra studie og arbejde, og jeg trængte til at få flyttet fokus fra deadlines og præstationer. Nu har jeg godt seks uger tilbage og jeg forsøger så vidt muligt at vride det sidste ud af barslen.

Hvis vi mødtes over en cafe latte, ville jeg fortælle, at jeg gruer lidt for, hvordan Mads og jeg skal få en hverdag med arbejde og barn til at hænge sammen. Ingen tvivl om, at det nok skal lykkes os, for det skal det jo, men jeg gruer for vejen dertil. Hvis I er nogle derude, der sidder med nogle guldkorn og tips til at gøre hverdagen lettere for en nystartet arbejdsfamilie, så sig endelig til.

Hvis vi mødtes over en cafe latte, hvad ville du så fortælle mig?

English recap: If we met over a cup of coffee, I would tell you that I do not look forward to the end of my maternity leave in six weeks time. On the other hand, I do look forward to being back at work anytime soon, so I’m kind of in the middle of the two things right now.

Leave a Reply