Dagens madpakkeinspiration

       

Madpakker – en hver forældres værste mareridt! Jeg tror endnu ikke jeg har mødt en mor eller far, der med oprigtighed i stemmen har fortalt mig, at de elsker at smøre madpakker. Bevares, jeg deler idéen om, at man kan gøre det hyggeligt og når børnene bliver større, inddrage dem i opgaven, men lad os nu bare sige det som det er; at smøre madpakke er træls.

Jeg har derfor tænkt, at jeg vil vise jer nogle af de madpakker som Septemberbarnet får med herhjemme fra. Ikke at vi på nogen måde er eksperter – tværtimod – men efter egen mening, lykkes vi ganske godt.

For det første kan vi tale lidt om selve madkassen. Vi har to styk og de kører på omgang mellem opvaskemaskinen og køleskabet i vuggestuen. De er af metal og er fra LunchBots. De har fem rum, to store og tre små og det er ret så smart, så man kan give mange små “retter” med. Vi har købt vores i Spejdersport, men de kan helt sikkert også fås andre steder vil jeg tro.

Dernæst kan vi tale om indholdet. I dag står den på friske hindbær, to frikadeller, dampet broccoli, et pølsehorn og to rugbrødsmadder; én med leverpostej og én med spegepølse. Hun spiser bestemt ikke det hele, men hun får altid tilbudt noget forskelligt for på den måde (håber vi), at inspirere hende og ikke mindst få hende til at spise. Hvis jeg kender vores barn ret, så starter hun altid med frugten og rugbrødsmadderne er det sidste, men det gør ikke noget.

Jeg håber det kunne bruges, måske som inspiration til børnenes eller egen madpakke?

English recap: Making lunch boxes is the most boring ad the hardest thing to do as a grown up and a mother. Therefore I have made an explanation of the lunch box I just made for our daughter at 1,5 years. Maybe it will inspire you, maybe not, but here goes anyway.

Leave a Reply