lær mig at kende

Frøken Lyngsø

Hej, jeg er Kristina! Jeg er en 30-årig ung voksen, med rødder både på Færøerne og i Danmark, oprindeligt fra et sted på Sjælland, men nu bosat i Odense med min familie. Jeg er en person, der på den ene side er fan af luksus og komfort, på den anden, vild med det primitive. Som mor til to er jeg i kronisk søvnunderskud, drikker derfor alt for meget kaffe og har stadig ikke helt formået at lave den flotte latte art. Jeg er et madøre, elsker brun sovs med ribsgelé og syltede agurker og synes dampet broccoli er undervurderet. Jeg er spejder, friluftsmenneske, udstyrsnørd og naturelsker. Og så er jeg autodidakt designer. Ydermere er jeg nyuddannet forsker med en kandidatgrad i biomedicin og nystartet Ph.D-studerende. Med alt det i baggagen forsøger jeg at jonglere rundt med min tid og få så meget som muligt ud af det hele.

Velkommen til!

English recap: Frøken Lyngsø is my blog about my everyday life in Denmark and what it brings. I’m a mother, a scout, an autodidact designer and artist, and currently working as a PhD-student. Welcome!

6 Comments on lær mig at kende

 1. Pia
  5. januar 2014 at 22:25 (8 år ago)

  Super fed blog. Gode, inspirerende og hyggelige indlæg. Tak for den flotte omtale 🙂 glæder mig til at se mere fra dig.
  Hilsen Pia

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Tak Pia! Jeg glæder mig også til at vise frem på bloggen 😀

  [Reply]

  Svar
 2. Mikkel
  9. april 2015 at 18:22 (7 år ago)

  Hej Kristina.
  Kom tilfældigt forbi din blog i min søgen efter Henning Koppel lommeur som du har som gaveønske.
  Ved du om det stadig kan købes?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej Mikkel,
  Det ved jeg desværre ikke om det kan – måske på nettet et sted?
  Vh

  [Reply]

  Svar
 3. Rikke
  8. februar 2018 at 14:54 (4 år ago)

  Hej Kristina.
  Hvor sjovt du har en blog, den vil jeg kigge lidt rundt på ?
  Håber i har det godt på afdelingen,
  Knus Rikke Y ?

  [Reply]

  Kristina Reply:

  Hej Rikke,
  Sjovt, at du lige kom forbi herinde! Går det godt i Nordjylland?
  Og vi har det godt allesammen 🙂
  Kh Kristina

  [Reply]

  Svar

Leave a Reply